HOME

COACHING

WIE

ONTMOETING

CONTACT

Deze mensen gingen je voor...

Ook een review schrijven?

Vul dan onderstaand formulier in.

08 april 2016 - Angela

Wieke Musler. eerste ontmoeting als mens... rustig, vriendelijk, bescheiden, zacht, warm &oprecht. Als coach dezelfde eigenschappen met meer. Ze laat je voelen, beleven, zoeken & vinden. Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen paardenmens ben, maar ik heb nu bijna 5 sessies gehad. 2 sessies met Giovanni & 2 met Beerle. 1 met 4 paarden en vandaag met madelief. Het is niet te omschrijven wat het met je doet. Je moet het beleven. En ja, sceptische en afwachtende ik... ik zeg Doen! Dank Wieke & dank Paulien Rutgers/A.A.I. Centrum De Klimop.

05 april 2016 - Sharon

Wieke werkt vanuit haar passie. Je merkt dat ze een hart voor dieren en mensen heeft en weet dat te combineren op een hele succesvolle manier, waardoor beiden in hun kracht komen te staan.

23 maart 2016 - Marsha

Een sessie bij Paardenontmoeting was voor mij best spannend, omdat ik best bang ben voor paarden. Desondanks heb ik de sessie met Wieke en de paarden als heel leerzaam, interessant en fijn ervaren. Het brengt thema's naar boven waardoor het best confronterend kan zijn, maar dit zorgt er juist voor dat je tot nieuwe inzichten komt en groeit als persoon. Daarbij is Wieke als coach heel warm en begripvol. Ik zou iedereen aanraden om een sessie
te proberen!

19 maart 2016 - Sietske

Afgelopen zaterdag een kennismaking gehad met Paardenontmoeting. Het was een erg leuke kennismakingssessie van 20 minuten waarbij je een indruk krijgt van wat een paard kan betekenen bij coaching van jou persoonlijke doelen. Mijn sessie heb ik gedaan met Madelief, een klein paardje maar wel lekker pittig! Ik vond het heel leuk om te zien dat Madelief erg open stond voor mij als persoon en ze erg in je geïnteresseerd was. Van Wieke kreeg ik een opdracht die ik met Madelief uit moest voeren. Hierna stelde Wieke allerlei vragen. Deze vragen zetten je echt aan het denken en kunnen je zeker helpen met doelen/zaken die je wilt verbeteren. Aan de andere kant is het ook een stukje bewustwording van je houding en hoe, in dit geval het paard, hierop reageert. Kortom 20 min was kort, maar wel leuk als kennismaking en zeker ook een aanrader!!

29 januari 2016 - Paulien

Wieke Musler is als psycholoog maar vooral ook als mens een fantastische coach. Samen met een paard is ze in staat om het beste in een persoon naar boven te halen. Ik zou iedere volwassene die een steuntje in de rug nodig heeft om weer optimaal te kunnen functioneren aanraden om contact op te nemen met Wieke!

08 november 2015 - Sharon

"Wat een bijzondere ervaring! Het is niet voor te stellen hoeveel de paarden je terug geven van jezelf. Dankzij Wieke haar open en rustige houding tijdens de sessie, voelde ik echt de ruimte om mezelf te zijn. De buitenlucht en paarden zorgden voor de rest. Door de sessie ben ik tot mooie inzichten over mezelf gekomen en zijn sommige vermoedens die ik had bevestigd.

 

Eigenlijk is het voor iedereen interessant om een keer te doen, je hoeft niet met zware vragen rondom zingeving te worstelen!"

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Paardenontmoeting is geregistreerd bij het KREAC – kwaliteitsregister voor de equine assisted coach