Unleash Your Inner Secrets

Inner journey voor businessowners

Ondek de geheimen die JIJ in je meedraagt. Het universum heeft namelijk boodschappen voor jou zodat je eindelijk open kunt breken en jouw maximale potentie gaat benutten!

Op deze dag gaan we samen het vuur in je naar boven halen zoals ook bij andere ondernemers is gebeurd. Uit die sleur, een vibe sparken waarmee je de hele dag stoked rondloopt, vol met ideeën voor jouw bedrijf.  Echt luisteren naar jouzelf en jouw missie; naar jouw inner secrets! Zodat je eindelijk weer energie hebt om te creëren vanuit jouw eigen purpose en zo echt jouw droombedrijf op te bouwen.

Wieke van Roermund – Paardenontmoeting
& Noortje Bogaert – Inspireer Jezelf

Together we’re gonna rock your life!

Unleash Your Inner Secrets

Schrijf je nu in

Om op de hoogte te blijven van Unleash Your Inner Secrets!

Why?

Make the world a better place & make some money with good vibes!

Jij als businessowner hebt een missie. Een missie waar jij volledig achter staat. Toch ervaar je twijfel of je wel de juiste kant op gaat, er zijn nog zoveel andere mooie dingen die je wilt doen. Maar weet dat als jij écht gaat staan voor jouw bedrijf en missie, je de juiste dingen aan zult gaan trekken. En hoe meer succes jij hebt, hoe meer goeds je kunt doen in deze wereld voor anderen.

Wat je merkt op dit moment: focus, ontspanning en tijd zijn soms ver te zoeken. Je loopt soms tegen dingen aan in je bedrijf, je ideale klant is toch niet zo ideaal, je bent te druk met dingen die niets opleveren of je krijg niet helder waar je nu precies je aandacht op wilt vestigen.

Een mooiere wereld, dat is waar we voor staan en daar willen we jou in meenemen. Want samen creëren we wat er op dit moment nodig is.

Om tot die mooiere wereld te komen, mag je ook kijken naar de blokkades in je leven. Dit kan businesswise zijn maar ook privé.

Niet durven doorbreken.
Je doet niet wat je echt wilt.
Jouw ‘echte ik’ zit verstopt in een hoekje, ready to get out!

Angst wat anderen wel niet van je zouden kunnen denken en doorgaan met hard werken helpen jou niet verder, want er moeten eerst nog wat dingen opgeruimd en aangewakkerd worden. Het is tijd voor jouw eigen transformatie om zo weer te gaan vliegen en het vuur in je naar boven te halen. Persoonlijk én in jouw business!

What?

Op deze diepgaande, volledig verzorgde inner journey gaan wij jou persoonlijk in een kleinschalige groep begeleiden op jouw pad. Door middel van meditatie, begeleiding vanuit spirit en coachsessies met paarden ga jij stap voor stap dieper jouw innerlijke reis maken en ontdek je de sleutel naar jouw onbewuste.

Vanuit daar zullen de antwoorden komen zodat jij weet welke richting je op mag gaan. Inzichten, tips & tools zal je uit eigen kracht gaan ontdekken op deze dag. Want wanneer je deze zélf ontdekt, put je levenslang uit deze kracht.

Eindelijk ga je jouw creatiekracht (weer) aanwakkeren of zelfs te ontdekken. Want jij hebt een boodschap en die mag gehoord worden!

Unleash Your Inner Secrets

Omdat we met een kleine groep (max. 6 deelnemers) dames werken, houden we de groep veilig. Samen werken we aan hetzelfde doel en leren we van elkaar. Want er is een grote kans dat lessen van andere deelnemers ook resoneren met jou. Samen liften we elkaar omhoog tijdens deze deepdive in onszelf. Je kunt waardevolle geheimen ontdekken die je in je onderbewuste meedraagt. Het universum heeft namelijk boodschappen voor jou die jou verder op je pad gaan helpen om de doorbraken te maken waar je zo naar verlangt.

Are you ready? Together we’re going to rock your life!

  • Een volledig verzorgde dag van 10:00 uur tot 16:00 uur
  • Op een prachtige locatie (wordt spoedig bekend gemaakt!)
  • Inclusief een fijne gezonde lunch (soulfood!)
  • Magic Business Goodiebag 

Questions

Is het alleen voor ondernemers?
In eerste instantie is deze deepdive dag voor ondernemers. We willen echt een groep begeleiden met gelijkgestemden zodat iedereen wat aan elkaars input heeft. Ondernemers denken op een andere manier en vullen hun leven vaak anders in. Wanneer er veel mensen interesse tonen als ‘niet ondernemer’ dan gaan we kijken hoe we daar invulling aan kunnen geven.

Money
Moneymindset pakken we ook aan. Het is een investering in jezelf en jouw bedrijf. Alles wat je in jezelf steekt haal je er meer dan dubbeldwars ook uit. Zelfontwikkeling draag je voor altijd met je mee. Er is een mogelijkheid om het bedrag in termijnen te betalen. Als deze journey weggelegd is voor jou, dan vind je een manier… Het is het waard!

Locatie
De locatie kan variëren. Dit heeft te maken met de vibe van de groep en wat wij denken dat nodig is voor deze dagen. Je hoort ruim vooraf waar jouw journey plaats zal vinden.

Nazorg; wat daarna?
In een grondige deepdive kan veel loskomen. We hebben daarom twee weken na deze dag een zoom-call met de groep. Hier kun je alle vragen stellen, ervaringen delen of gewoon fijn even alles herzien. Mocht je na de dag toch nog ergens tegenaan lopen dan kun je ons altijd mailen en dan nemen we z.s.m. contact met je op.