fbpx Skip to content

“Jezelf ontmoeten is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.”

Investering in jezelf

Jij bent het allerbelangrijkste in jouw leven. Gedurende je leven mag JIJ groeien, ontwikkelen en je gelukkig voelen. 
Geloof jij dat? Ik geloof hier heel sterk in en het is dan ook mijn missie om de wereld een gelukkigere plek te maken.
Want hoe meer gelukkige mensen, hoe mooier onze wereld. Toch?
Hoe zorg jij ervoor dat jij happy blijft? Weet je dat? Wat heb jij nodig om jouw leven in te vullen op de manier waar jij blij mee bent en trots op kan zijn? Een investering in jezelf krijg je minstens honderd keer terug door de resultaten die je gaat boeken met écht naar jezelf kijken.

Om jou zo goed en passend mogelijk te helpen, heb ik voor Paardenontmoeting drie unieke coachmodules ontwikkeld: elk toegespitst op een specifiek levensgebied, zowel persoonlijk als professioneel. Een van de modules is speciaal ontwikkeld voor professionals die via een leertraject hun eigen ontwikkeling een boost willen geven en hun skillset uit willen breiden.

Ambition

…geeft jou een eerlijke inkijk in jezelf en jouw patronen en helpt je verder op het gebied van jouw ambities, dromen en toekomstperspectief.

Coach the coaches

Leertraject speciaal voor coaches, psychologen en hulpverleners.
Wanneer je al werkzaam bent of net begonnen, méér uit jouw praktijk wilt halen en zowel zakelijk als persoonlijk wilt groeien.
 

True you

…duikt met jou in de wondere wereld van jezelf! Dit traject helpt jou sterker te staan, voor jezelf te kiezen en dit met plezier te kunnen doen.

Daarnaast ontvang je bij iedere module een persoonlijk journal met praktische oefeningen en reflecties waarin je jouw voortgang bij kan houden. Zo heb je na jouw traject een uniek boek met de door jou gestelde doelen, je pad van de afgelopen drie maanden en de  concrete stappen die je gaat zetten.

 Een coachtraject bij Paardenontmoeting is een ware investering in jezelf: de meest waarde- en liefdevolle investering die je kunt doen. Kom jij jezelf ontmoeten?

Ambition

Zet die stap verder

Je hebt het gevoel dat...

Wil jij ook...

In dit pakket gaan wij samen op onderzoek naar wat dat voor jou betekent en zet jij zelf stappen om daar te komen waar je wilt zijn. Enthousiast geworden? Boek dan nu via contact jouw online, gratis vrijblijvende kennismaking.

Inhoud

Investeer in jezelf.
€ 974,- * 

Coach the coaches

Leertraject voor coaches & hulpverleners

Een leertraject wanneer..

Wil jij ook...

In dit leertraject speciaal voor coaches en hulpverleners ga ik 1 op 1 met jou aan de slag wanneer je al werkzaam bent als  coach, psycholoog of therapeut en méér uit jouw praktijk wil halen en zowel zakelijk als persoonlijk wilt groeien. 

Want ook als hulpverlener blijf je altijd in beweging en zelfzorg is benodigd als je altijd voor anderen zorgt. 

Voel jij een ‘Ja’ en wil je weten of wij een match zijn? 
Boek dan nu via contact jouw online gratis vrijblijvende kennismaking.

Inhoud

Investeer in jezelf.
€ 974,- ex. btw.  

 

True You

Help jezelf sterker te staan

Je hebt het gevoel dat...

Wil jij ook...

In dit pakket gaan wij samen op onderzoek naar wat dat voor jou betekent en zet jij zelf stappen om daar te komen waar je wilt zijn. Enthousiast geworden? Boek dan nu via contact jouw gratis vrijblijvende kennismaking.

Inhoud

Investeer in jezelf.
€ 974,- *

Vip dayRetreat

Unleash your inner wisdom

Voel jij ook de behoefte om een dag helemaal all-in te gaan in jouw persoonlijke ontwikkeling en wil je dit ervaren met de meesters van de communicatie, namelijk paarden? Dan is de Unleash your Inner wisdom VIP day retreat voor jou!

Je gaat écht diepgaand aan de slag met jouw vragen en thema’s. Je zult antwoorden krijgen en zelf oplossingen laten ontstaan waar je een leven lang wat aan hebt. In één dag ga dan ook je een enorme groei doormaken en handvatten krijgen om zelf verder aan de slag te gaan met hetgeen dat jij zó graag wilt voor jezelf.

Is dit de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling? Deze dag is écht een cadeau voor jezelf, je ziel en jouw soulpurpose. Alles mag er zijn en we stemmen af op dat wat het beste bij jou en jouw vraag past.

Let’s unleash your inner wisdom!

Inhoud

Investeer in jezelf. €499,-*

Veelgestelde vragen

Je kan direct starten! Neem contact op om jouw afspraak te plannen.

De sessies vallen helaas niet langer onder vergoede zorg via de zorgverzekeraar. 

Echter worden coachtrajecten regelmatig vergoed door de werkgever wanneer dit passend is voor jouw functie. Doe hiervoor navraag bij jouw werkgever en/of laat hen contact opnemen met Paardenontmoeting ter overleg.

Als ondernemer vallen de sessies onder zakelijke businesscoaching en zijn dus aftrekbaar als kostenpost. Genoemde prijzen op de website zijn voor zakelijke facturen exclusief BTW.

Een coachtraject mag in overleg in 3 maandelijkse termijnen voldaan worden binnen de looptijd van jouw traject. Wil jij overleggen over een betalingsmogelijkheid, neem daar gerust contact over op.

Ontmoeten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een afspraak maken? Of heb je een vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. 
Wanneer ik het contactformulier ontvang, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

De dagen waarop sessies kunnen plaatsvinden zijn dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10:00 en 17:00.
Telefonisch contact met Paardenontmoeting is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00.

+31 (0)6 30 35 24 41
wieke@paardenontmoeting.nl
Geersbroekseweg 27
4858 RE Ulvenhout

KVK nummer: 65060865

CAT therapeut nummer L3: CM2408-11-07-19 

AGB code praktijk: 90067103 
AGB code zorgverlener: 90108052

Gratis Ebook

Schrijf je nu in voor het Ebook over 3 wijze levenslessen van paarden. Bij inschrijving ontvang je het Ebook per e-mail.

Deze website plaatst cookies om jou de best mogelijke ervaring te geven.