fbpx Skip to content

“Jezelf ontmoeten is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.”

Investering in jezelf

Jij bent het allerbelangrijkste in jouw leven. Punt.
Gedurende je leven mag jij groeien, ontwikkelen en je gelukkig voelen. Ik gun jou dat allemaal, jij jezelf ook?
Want dat is  toch waar je hier voor op aarde gekomen bent? 
Ik geloof hier zelf in ieder geval heel sterk in en het is dan ook mijn missie om de wereld een mooiere, gelukkigere plek te maken.
Voor mens én dier.

Gun jij jezelf ook die deepdive in jezelf en/of jouw bedrijf? Op een unieke manier die bij jou past?
Op een manier die jou geheel in je waarde laat en jou volledig in je kracht zal zetten voor de rest van je leven?

Om jou zo goed en passend mogelijk te helpen, heb ik voor Paardenontmoeting unieke trajecten ontwikkeld die jouw ontwikkeling zullen doen groeien tot ongekende hoogte, zowel persoonlijk als professioneel.

Bij jouw traject ontvang je ook jouw Ontmoetingsjournal vol reflecties per sessie en verdiepende oefeningen om het allermeest uit jouw reis te halen en al je voortgang in bij te houden. Zo heb je na jouw traject een uniek boek met de door jou gestelde doelen, je pad van de afgelopen maanden en de  concrete stappen die je hebt gezet om te komen waar je wilt zijn. Dit maakt je proces tastbaar én maakt het mogelijk om ook nog jaren later eens terug te kijken naar waar je precies vandaan gekomen bent of de lessen op te frissen die je van de paarden hebt mogen ontvangen. Zo waardevol!

Een coachtraject bij Paardenontmoeting is een investering in jezelf: de meest waarde- en liefdevolle investering die je kunt doen die je altijd in veelvoud terugkrijgt door het algehele effect van persoonlijke groei op jouw eigen leven. Kom jij jezelf in de kudde ontmoeten?

Twijfel je nog?
Weet dat je altijd een vrijblijvende gratis kennismakingscall met mij in kan plannen als je twijfelt welk aanbod het best bij jou past of als je zeker wilt weten dat wij een match zijn. Tot snel!

Een volledige dag jezelf onderdompelen in de wijsheid van de paarden. Op deze dag ga je een enorme groei doormaken en handvatten krijgen om zelf verder aan de slag te gaan met hetgeen dat jij zó graag wilt voor jezelf en/of jouw business.

Hét leertraject speciaal voor coaches, psychologen en hulpverleners. 
Wanneer je al werkzaam bent of net begonnen, méér uit jouw praktijk wilt halen en zowel zakelijk als persoonlijk wilt groeien.

In je leven hoef je alleen maar jezelf te worden. In dit traject duiken we samen met de paarden in de wondere wereld van jezelf! Dit traject helpt jou sterker te staan, volledig voor jezelf te kiezen en dit met plezier te kunnen doen.

Daarnaast ontvang je bij iedere module een persoonlijk journal met praktische oefeningen en reflecties waarin je jouw voortgang bij kan houden. Zo heb je na jouw traject een uniek boek met de door jou gestelde doelen, je pad van de afgelopen drie maanden en de  concrete stappen die je gaat zetten.

 Een coachtraject bij Paardenontmoeting is een ware investering in jezelf: de meest waarde- en liefdevolle investering die je kunt doen. Kom jij jezelf ontmoeten?

Veelgestelde vragen

Ik geloof ontzettend in de kracht van trajecten. Waarom? Omdat je in één sessie weliswaar veel kan bereiken, maar er kan ook een hoop bewust worden waar je verder wel iets mee wilt doen. Anders vertrek je mogelijk met een hoop ‘losse draadjes’ die eigenlijk nog netjes geïntegreerd mogen worden in jouw verhaal. Toch wil ik de mogelijkheid bieden -jij weet het beste wat goed is voor jou!- een losse sessie te volgen. 

De duur van een sessie is 1,5 uur en kost € 249,- (inclusief btw voor particulieren/zakelijk exclusief btw). Mocht je na afloop van deze sessie besluiten toch een traject te willen volgen? Dan wordt het bedrag van deze sessie in mindering gebracht op je factuur voor het traject.

Je kan direct starten! Neem contact op om jouw afspraak te plannen.

Een coachtraject mag in overleg in 3 maandelijkse termijnen voldaan worden binnen de looptijd van jouw traject. Wil jij overleggen over een betalingsmogelijkheid, neem daar gerust contact over op.

De sessies vallen helaas niet langer onder vergoede zorg via de zorgverzekeraar. 

Echter worden coachtrajecten regelmatig vergoed door de werkgever wanneer dit passend is voor jouw functie. Doe hiervoor navraag bij jouw werkgever en/of laat hen contact opnemen met Paardenontmoeting ter overleg.

Als ondernemer vallen de sessies onder zakelijke businesscoaching en zijn dus aftrekbaar als kostenpost. Genoemde prijzen op de website zijn voor zakelijke facturen exclusief btw.

Ontmoeten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een afspraak maken? Of heb je een vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. 
Wanneer ik het contactformulier ontvang, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

De dagen waarop sessies kunnen plaatsvinden zijn maandag, dinsdag en donderdag tussen 10:00 en 17:00.
Telefonisch contact met Paardenontmoeting is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00.

+31 (0)6 30 35 24 41
wieke@paardenontmoeting.nl
Weerdstraat 31
4836 BJ Breda

KVK nummer: 65060865

CAT therapeut nummer L3: CM2408-11-07-19 

AGB code praktijk: 90067103 
AGB code zorgverlener: 90108052

Gratis Ebook

Schrijf je nu in voor het Ebook over 3 wijze levenslessen van paarden. Bij inschrijving ontvang je het Ebook per e-mail.

Deze website plaatst cookies om jou de best mogelijke ervaring te geven.