fbpx Skip to content

1 daags Retreat

Soul Herd Wisdom

Voel jij ook de behoefte om een dag helemaal all-in te gaan in jouw persoonlijke ontwikkeling en wil je dit ervaren met de meesters van de communicatie, namelijk paarden? Dan is de Unleash your Inner wisdom VIP day retreat voor jou!

Je gaat écht diepgaand aan de slag met jouw vragen en thema’s. Je zult antwoorden krijgen en zelf oplossingen laten ontstaan waar je een leven lang wat aan hebt. In één dag ga dan ook je een enorme groei doormaken en handvatten krijgen om zelf verder aan de slag te gaan met hetgeen dat jij zó graag wilt voor jezelf.

Is dit de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling? Deze dag is écht een cadeau voor jezelf, je ziel en jouw soulpurpose. Alles mag er zijn en we stemmen af op dat wat het beste bij jou en jouw vraag past.

Inhoud

Investeer in jezelf.
€ 499,- *

Veelgestelde vragen

Je kan direct starten! Neem contact op om jouw afspraak te plannen.

De sessies vallen helaas niet langer onder vergoede zorg via de zorgverzekeraar. 

Echter worden coachtrajecten regelmatig vergoed door de werkgever wanneer dit passend is voor jouw functie. Doe hiervoor navraag bij jouw werkgever en/of laat hen contact opnemen met Paardenontmoeting ter overleg.

Als ondernemer vallen de sessies onder zakelijke businesscoaching en zijn dus aftrekbaar als kostenpost. Genoemde prijzen op de website zijn voor zakelijke facturen exclusief BTW.

Een coachtraject mag in overleg in 3 maandelijkse termijnen voldaan worden binnen de looptijd van jouw traject. Wil jij overleggen over een betalingsmogelijkheid, neem daar gerust contact over op.

Ontmoeten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een afspraak maken? Of heb je een vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. 
Wanneer ik het contactformulier ontvang, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

De dagen waarop sessies kunnen plaatsvinden zijn maandag, dinsdag en donderdag tussen 10:00 en 17:00.
Telefonisch contact met Paardenontmoeting is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00.

+31 (0)6 30 35 24 41
wieke@paardenontmoeting.nl
Weerdstraat 31
4836 BJ Breda

KVK nummer: 65060865

CAT therapeut nummer L3: CM2408-11-07-19 

AGB code praktijk: 90067103 
AGB code zorgverlener: 90108052

Gratis Ebook

Schrijf je nu in voor het Ebook over 3 wijze levenslessen van paarden. Bij inschrijving ontvang je het Ebook per e-mail.

Deze website plaatst cookies om jou de best mogelijke ervaring te geven.