fbpx Skip to content

“Until you make the unconscious conscious, it will direct your life and you will call it fate.”

- Carl Gustav Jung

Hi, ik ben Wieke

Na mijn masteropleiding klinische psychologie aan de universiteit van Tilburg ben ik jarenlang
werkzaam geweest als psycholoog in de specialistische geestelijke gezondheidszorg. Ondanks dat ik me in deze branche geheel kon richten op het welzijn en de ontwikkeling van mensen, merkte ik dat het voor mij incompleet bleef voelen. Ik miste het diercontact en het vrije gevoel van de natuur.

Daarom besloot ik in 2015 dan ook een nieuw pad in te slaan in mijn carrière. Ik was ervan overtuigd dat dit het enige juiste was om te doen: dit was mijn pad en missie. Ik ben aanvullend op mijn masteropleiding coachopleidingen met behulp van paarden gaan volgen (equine assisted coach/therapeut – level 1, 2 & 3 aan de Keulseweg). Tevens ben ik sinds 2017 zelf docent aan de Keulseweg en heb ik de level 3 opleiding tot therapeut mee helpen ontwikkelen.

Zo kwam mijn levenslange passie voor paarden samen met mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling. Eindelijk vielen alle puzzelstukjes in elkaar die ik in mijn jeugd miste op de stallen waar ik les kreeg en binnen mijn werk als psycholoog. Ik voelde altijd intuïtief al aan dat paarden ons meer te vertellen hadden en in de praktijk zag ik dat mensen in hun hoofd bleven hangen door alleen maar te praten. Eindelijk was daar die verbindende factor! Mijn kracht ligt bij Paardenontmoeting dan ook in het werken met jou én het paard samen. Verbinding is een kernwaarde voor mij, die mede naar voren komt in mijn werkwijze. 
Samen gaan we midden in de natuur op zoek naar waar de oplossing voor jou ligt en zo kom je iedere ontmoeten dichter bij waar je zijn wilt in het leven. 

  

Als ik jou coach...

…dan werk ik als equine assisted coach en psycholoog om jou te helpen met het doorbreken van gedragspatronen via een oplossingsgerichte en ervaringsgerichte methode. Door middel van ervarend leren met paarden stel ik mijn klanten zelf in staat hun coachvraag op te lossen en zet ik ze dus écht terug in hun eigen kracht. 

Ik geloof dat deze coachtrajecten een sleutel zijn naar een gelukkig en succesvol leven in balans voor iedereen.

Binnen dit pad volg ik echt mijn passie en wanneer je werkt vanuit je hart, komen de mooiste ontwikkelingen tot stand. Dat heb ik de afgelopen jaren zelf mogen ervaren binnen mijn eigen ontwikkeling én bij die van anderen. Door middel van dit werk kan ik nu samen met jou de vertaalslag maken van het drukke, hectische leven terug naar de natuur. Terug naar de basis: het contact tot stand brengen tussen mens en dier en van daaruit leren en ontwikkelen. Mooier bestaat niet, toch? 
Heel graag ontmoet ik jou een keer bij Paardenontmoeting!

 

Ontmoet de kudde

 Bij Paardenontmoeting heb ik het geluk samen te mogen werken met de vijf meest fijngevoelige partners ooit.
Hun wijsheid is ongekend en ze beschikken dan ook  over de gave je direct bij het punt te brengen waar het voor jou over gaat. 
Geloof me, deze paarden wil je ontmoeten… 

Benz

Karel

Jack

Blue

Kira

Ontmoeten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een afspraak maken? Of heb je een vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. 
Wanneer ik het contactformulier ontvang, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

De dagen waarop sessies kunnen plaatsvinden zijn maandag, dinsdag en donderdag tussen 10:00 en 17:00.
Telefonisch contact met Paardenontmoeting is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00.

+31 (0)6 30 35 24 41
wieke@paardenontmoeting.nl
Weerdstraat 31
4836 BJ Breda

KVK nummer: 65060865

CAT therapeut nummer L3: CM2408-11-07-19 

AGB code praktijk: 90067103 
AGB code zorgverlener: 90108052

Gratis Ebook

Schrijf je nu in voor het Ebook over 3 wijze levenslessen van paarden. Bij inschrijving ontvang je het Ebook per e-mail.

Deze website plaatst cookies om jou de best mogelijke ervaring te geven.