fbpx Skip to content

Soul Herd Wisdom

Transformatief Mindset & Zelfliefde groepsprogramma

De allerbelangrijkste persoon in je leven, dat ben JIJ. Toch?
Soms zijn we dat een beetje vergeten: als moeder van een druk gezin is er zoveel te doen, zijn er steeds behoeftes van anderen om te vervullen en onder aan de streep kijk je wat er nog over is voor jou…herkenbaar?

Ook in je dagelijks leven loop je steeds weer tegen blokkades aan omdat de druk oploopt, de agenda’s lopen vol en er zijn zoveel verwachtingen van anderen: partner, vrienden, familie, werk…hoe doen anderen dit toch allemaal?!

Wanneer je een bedrijf runt is het niet anders; je werkt niet van 9 tot 17; nee je hoofd staat eigenlijk nooit meer stil.. terwijl je ook voelt dat je rust nodig hebt.
 Je loopt over van de ideeën en ieder moment is een geschikt moment voor een post op Instagram. Eigenlijk ren je je rot, maar onder aan de streep lijkt er geen resultaat naar te zijn.
Dit doet iets met je. Zeker als het een combi is van bovenstaande scenario’s.

Ik ben hier niet om jou simpel te vertellen dat je dit ‘éven’ anders moet gaan doen, want deze realiteit is niet over één nacht ijs gegaan. Deze is ontstaan door een leven aan aangeleerd gedrag en overtuigingen na ervaringen met je omgeving met daarbij horende ingesleten patronen. Zodat je in het plaatje paste. Maar dat mag nu veranderen. 

Ik ben hier namelijk wél om jou te vertellen dat het ook anders kan én dat paarden geweldige partners zijn om jou dit te helpen bereiken. Paarden zijn intens fijngevoelig op de kleinste signalen die wij onbewust de hele dag door uitzenden en zullen jou dan ook steeds eerlijke feedback geven op wat jij doet in plaats van op wat je zegt. Dit is handig, want jij wilt graag een koplamp op dat wat je onbewust uitvoert zodat je het ook daadwerkelijk bewust kunt worden én kunt shiften. 

Dit is de reden dat Soul Herd Wisdom geboren is: een fantastisch 6 maanden groepsprogramma zodat jij samen met 4 andere dames in een rustige, fijne groep aan jouw proces kunt werken.
6 maanden lang, iedere maand 1 dagdeel in de kudde en steeds twee weken daarna een online sessie voor nog diepere integratie. In jouw souljournal kan jij je gehele reis vastleggen zodat het altijd bij je blijft. Ervaren, doorvoelen, experimenteren én uitvoeren voor blijvende verandering.

Met elkaar leer je via 6 diepgaande, opbouwende thema’s alles over o.a. jouw familiesysteem van herkomst: waar zijn jouw wortels gelegd? We duiken in jouw onderbewuste; want na jouw wortels zijn in het leven overtuigingen ontstaan en die overtuigingen bepalen jouw gedrag en scheppen daarmee jouw realiteit. Ook ga je alles leren over jouw zenuwstelsel, want dat mag weer tot rust komen voor die blijvende ontspanning.

 De paarden gaan middels opstellingen en andere kudde activiteiten steeds licht schijnen op
 -voor jou nu nog- onbewuste informatie, waarmee je stap voor stap bouwt aan meer inzicht in jezelf. Zodat je jezelf mag gaan ontdoen van alle laagjes en gedragingen die zijn ontstaan door je leven heen die eigenlijk niet authentiek jou zijn. Jouw authentieke zelf mag weer ruimte krijgen en naar voren stappen; volledig in haar kracht.

Want jij, lieve vrouw, bent allang meer dan genoeg. 
Je hoeft alleen maar echt authentiek jezelf te zijn.
Want jij bent fantastisch!

Dit programma heeft focus op jouw Mindset & Zelfliefde.
Zodat jij je mag herinneren dat je jezelf weer op 1 mag zetten. 

Ben jij klaar voor de reis van je leven?
Neem snel contact op via onderstaand contactformulier zodat we jouw vrijblijvende Matchcall kunnen plannen! We beginnen deze maand al!

Dit is voor mij als...

Wil jij ook...

Door mijn 12+ jaar ervaring als psycholoog sta ik stevig gegrond met een wetenschappelijke basis in de kudde waar óók ruimte mag zijn voor het spirituele. Juist een combinatie van deze werelden maakt dit programma zo effectief. Ik put uit al mijn kennis & (levens)ervaring die ten goede komt aan jouw zelfontwikkeling. Ik ontvang je met liefde in de kudde!

Inhoud 6 maanden Groepstraject:

Investeer in jezelf. Dat verdien je.
€ 1499,- incl. btw.  

(of 3 termijnen van € 500,-)

Veelgestelde vragen

Je kan direct starten! Neem contact op om jouw afspraak te plannen.

De sessies vallen helaas niet langer onder vergoede zorg via de zorgverzekeraar. 

Echter worden coachtrajecten regelmatig vergoed door de werkgever wanneer dit passend is voor jouw functie. Doe hiervoor navraag bij jouw werkgever en/of laat hen contact opnemen met Paardenontmoeting ter overleg.

Als ondernemer vallen de sessies onder zakelijke businesscoaching en zijn dus aftrekbaar als kostenpost. Genoemde prijzen op de website zijn voor zakelijke facturen exclusief BTW.

Een coachtraject mag in overleg in 3 maandelijkse termijnen voldaan worden binnen de looptijd van jouw traject. Wil jij overleggen over een betalingsmogelijkheid, neem daar gerust contact over op.

Ontmoeten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een afspraak maken? Of heb je een vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. 
Wanneer ik het contactformulier ontvang, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

De dagen waarop sessies kunnen plaatsvinden zijn maandag, dinsdag en donderdag tussen 10:00 en 17:00.
Telefonisch contact met Paardenontmoeting is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00.

+31 (0)6 30 35 24 41
wieke@paardenontmoeting.nl
Weerdstraat 31
4836 BJ Breda

KVK nummer: 65060865

CAT therapeut nummer L3: CM2408-11-07-19 

AGB code praktijk: 90067103 
AGB code zorgverlener: 90108052

Gratis Ebook

Schrijf je nu in voor het Ebook over 3 wijze levenslessen van paarden. Bij inschrijving ontvang je het Ebook per e-mail.

Deze website plaatst cookies om jou de best mogelijke ervaring te geven.