fbpx Skip to content

True You

Help jezelf sterker te staan

Wanneer je het gevoel hebt dat je even vastloopt in je dagelijks leven óf juist verder wilt ontwikkelen nadat je al vaker aan je persoonlijke ontwikkeling gewerkt hebt. De kudde paarden helpt je met liefde verder en weten altijd feilloos in te tunen op datgene waar het bij jou over gaat.

Zonder verbale taal te hoeven gebruiken voelen paarden aan jouw energie, spierspanning en lichaamstaal waar het wel of niet stroomt. Juist op die stukken zullen ze reageren, omdat paarden als kuddedier altijd uit zijn op balans.

Dit is namelijk het beste voor het geheel. De paarden willen dus altijd het beste voor jou en dat komt in jouw persoonlijke ontwikkelingsreis goed van pas. Ze zullen je altijd haarfijn laten zien waar je naar mag kijken, wat je nog mag en kan veranderen of waartoe je je anders zult moeten verhouden. Ook datgene wat wél werkt laten ze helder zien.

In een traject met vijf sessies (duur: anderhalf uur per sessie) en een intakegesprek kan je dus ook ontzettend veel vooruitgang boeken: voor de meeste klanten is dit aantal sessies genoeg om alles te ontdekken én shiften waar ze zo aan toe zijn.

Je hebt het gevoel dat...

Wil jij ook...

Tijdens dit traject gaan wij samen op onderzoek naar wat dat voor jou betekent en zet jij zelf de stappen om daar te komen waar je wilt zijn. Enthousiast geworden? Boek dan nu via contact jouw gratis vrijblijvende kennismaking en dan ontmoeten wij elkaar snel in de kudde.

Inhoud

Investeer in jezelf.
€ 999,- 

Veelgestelde vragen

Je kan direct starten! Neem contact op om jouw afspraak te plannen.

De sessies vallen helaas niet langer onder vergoede zorg via de zorgverzekeraar. 

Echter worden coachtrajecten regelmatig vergoed door de werkgever wanneer dit passend is voor jouw functie. Doe hiervoor navraag bij jouw werkgever en/of laat hen contact opnemen met Paardenontmoeting ter overleg.

Als ondernemer vallen de sessies onder zakelijke businesscoaching en zijn dus aftrekbaar als kostenpost. Genoemde prijzen op de website zijn voor zakelijke facturen exclusief BTW.

Een coachtraject mag in overleg in 3 maandelijkse termijnen voldaan worden binnen de looptijd van jouw traject. Wil jij overleggen over een betalingsmogelijkheid, neem daar gerust contact over op.

Ontmoeten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een afspraak maken? Of heb je een vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. 
Wanneer ik het contactformulier ontvang, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

De dagen waarop sessies kunnen plaatsvinden zijn maandag, dinsdag en donderdag tussen 10:00 en 17:00.
Telefonisch contact met Paardenontmoeting is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00.

+31 (0)6 30 35 24 41
wieke@paardenontmoeting.nl
Weerdstraat 31
4836 BJ Breda

KVK nummer: 65060865

CAT therapeut nummer L3: CM2408-11-07-19 

AGB code praktijk: 90067103 
AGB code zorgverlener: 90108052

Gratis Ebook

Schrijf je nu in voor het Ebook over 3 wijze levenslessen van paarden. Bij inschrijving ontvang je het Ebook per e-mail.

Deze website plaatst cookies om jou de best mogelijke ervaring te geven.