fbpx Skip to content

Coach 2 coach

Leertraject voor coaches & hulpverleners

Als coach of hulpverlener ben je nooit uitgeleerd. Het succesvol faciliteren van het proces van anderen vraagt doorlopend om eigen introspectie en zelfreflectie zodat jij de beste professional in de branche kunt zijn. Tegelijk vraagt het van jou als persoon om evenveel aandacht aan jezelf te kunnen schenken als die jij altijd onvoorwaardelijk voor een ander hebt.

Een uniek leertraject met paarden kan een fantastische manier zijn om weer even scherp te stellen op jouw vaardigheden als professional én je eigen zelfontwikkeling weer een mooie vlucht te laten maken. In dit traject zullen de paarden op je pad mee lopen en samen met jou jouw thema’s aankijken. Waar ligt er nog groei? Waar mag je jezelf nog tijd, zelfliefde en aandacht gunnen?

Met liefde kijken zij haarscherp met je mee: ben jij klaar voor een ontmoeting met de kudde en daarmee een sprong in jouw persoonlijke en professionele groei?

Een leertraject wanneer..

Wil jij ook...

In dit leertraject speciaal voor coaches en hulpverleners ga ik met een intake en 5 sessies van anderhalf uur 1 op 1 met jou aan de slag wanneer je al werkzaam bent als coach, psycholoog of therapeut en méér uit jouw praktijk wil halen en zowel zakelijk als persoonlijk wilt groeien.

Want ook als hulpverlener blijf je altijd in beweging en zelfzorg is benodigd als je altijd voor anderen zorgt.

Voel jij een ‘Ja’ en wil je weten of wij een match zijn? Boek dan nu via contact jouw online gratis vrijblijvende kennismaking.

Inhoud

Investeer in jezelf.
€ 999,- ex. btw.  

 

Veelgestelde vragen

Je kan direct starten! Neem contact op om jouw afspraak te plannen.

De sessies vallen helaas niet langer onder vergoede zorg via de zorgverzekeraar. 

Echter worden coachtrajecten regelmatig vergoed door de werkgever wanneer dit passend is voor jouw functie. Doe hiervoor navraag bij jouw werkgever en/of laat hen contact opnemen met Paardenontmoeting ter overleg.

Als ondernemer vallen de sessies onder zakelijke businesscoaching en zijn dus aftrekbaar als kostenpost. Genoemde prijzen op de website zijn voor zakelijke facturen exclusief BTW.

Een coachtraject mag in overleg in 3 maandelijkse termijnen voldaan worden binnen de looptijd van jouw traject. Wil jij overleggen over een betalingsmogelijkheid, neem daar gerust contact over op.

Ontmoeten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een afspraak maken? Of heb je een vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier. 
Wanneer ik het contactformulier ontvang, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

De dagen waarop sessies kunnen plaatsvinden zijn maandag, dinsdag en donderdag tussen 10:00 en 17:00.
Telefonisch contact met Paardenontmoeting is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00.

+31 (0)6 30 35 24 41
wieke@paardenontmoeting.nl
Weerdstraat 31
4836 BJ Breda

KVK nummer: 65060865

CAT therapeut nummer L3: CM2408-11-07-19 

AGB code praktijk: 90067103 
AGB code zorgverlener: 90108052

Gratis Ebook

Schrijf je nu in voor het Ebook over 3 wijze levenslessen van paarden. Bij inschrijving ontvang je het Ebook per e-mail.

Deze website plaatst cookies om jou de best mogelijke ervaring te geven.